Afrodiziakum maca, Peruánska viagra na rozpálenie tela

Nie nadarmo je Maca pre svoje účinky je nazývaná „Peruánskou modrou tabletkou.“ Napomáha riešiť krízu stredného veku a manažérsky syndróm v sexuálnej oblasti zvýšením libida a výraznou podporou erekcie.

Maca alebo žerucha peruánska je rastlina plná vitamínov, minerálov a vlákniny, vyskytujúca sa v pohorí Ánd. Podporuje fyzické a duševné zdravie, vytrvalosť, vitalitu, plodnosť a sexualitu.

Maca alebo žerucha peruánska

Tradične sa používa ako afrodiziakum a niekoľko množstvo výskumov naznačuje, že môže vplývať na zvýšenie libida. Kým v minulosti sa maca používala ako súčasť jedálneho lístka obyvateľov Peru, dnes ju nájdeme aj v práškovej alebo kapsulovej forme. Predáva sa po celom svete a denné odporúčané dávkovanie je medzi 1500 – 3000 mg.

Zvýšenie výkonu aj obrana pred hyperpláziou prostaty. Podľa štúdie peruánskych vedcov s názvom Etnobiológia a etnofarmakológia macy peruánskej, rastliny z peruánskych vysočín pôsobí maca energizujúco, resp. ako zdroj energie, čo môže pomôcť najmä pánom, ktorí sa snažia o zvýšenie výkonnosti v posteli.

 

DO OBCHODU