Prémiový tlakový vibrátor Satisfyer Luxury Pret-a-porter

Predstavujeme vám prémiový tlakový vibrátor. Satisfyer Luxury patrí k dizajnovým kúskom, ktoré ozdobia každú zbierku tvojich hračiek. Jeho silné tlakové vlny v kombinácii s vibráciami vás privedú do vytúženého cieľa. Ponúka o niečo silnejšiu stimuláciu než ostatné Satisfyery, preto poteší aj skúsenejšie dámy, ktoré túžia po intenzívnom dráždení.

Vďaka parádnemu tvaru skvele padne do ruky a pri masturbácii sa s ním dobre manipuluje. Lekársky silikón je hebký na dotyk a šetrný k pokožke aj k ženskému telu.

Prémiový tlakový vibrátor Satisfyer Luxury Pret-a-porter

Kombinácia vibrácií a jemného tepania, ktoré vytvára rozkmitaná blanka vnútri náustka, dovedie k orgazmu počas chvíľky každú ženu. Ponúka až 11 intenzít tlakových vĺn a 10 vibračných programov. Satisfyer Luxury má vodotesnú úpravu, preto si ho so sebou vezmite do vane alebo sprchy a spríjemnite si začiatok náročného dňa.

Elegantný dizajn vibrátora si zamilujete na prvý pohľad. Silikón v kombinácii s plastovou imitáciou kože pôsobí decentne a luxusne, preto sa Satisfyer Luxury skvele hodí aj ako darček.