Súťaž 18plus o veselé tangá a venušine guličky

Venušine guličky sú vynález, ktorý poznali už pred stáročiami v Číne či Egypte. Dokazujú to mnohé archeologické nálezy. Tie dnešné venušine guličky sa odlišujú v mnohých veciach, no základná myšlienka zostala zachovaná. Posilniť panvové dno, pevnosť vagíny a v neposlednom rade spôsobovať rozkoš.

Mnoho žien by si ich aj zadovážilo, no kvôli nedostatku skúseností si nevedia vybrať. Ak aj vy patríte medzi ne, nasledujúci článok je určený pre vás. Pokračovanie

Kegelove cviky – cesta k sexuálnemu zdraviu

Dámy a páni, staráte sa o vaše sexuálne zdravie? V zdravom tele – zdravý duch. Podobne je to aj v sexe. Je to pritom jednoduché, nenáročné a zadarmo. Ďakovať môžete Dr. Arnoldovi Kegelovi, americkému gynekológovi, ktorý v 50. rokoch minulého storočia prišiel so sériou cvičení, ktoré napomáhajú zlepšeniu stavu sexuálneho zdravia. Cviky, ktoré možno vykonávať aj niekoľkokrát počas dňa, sú určené tak pre dámy, ako aj pre pánov a ich účinky sú overené. Pokračovanie

Skúste šťastie a vyhrajte v súťaži tango nohavičky s veselou potlačou alebo venušine guličky.
Výhru odošleme v diskrétnom balení.

Vyhrajte v súťaži veselé tangá a venušine guličky

Súťaž je určená výhradne pre osoby strašie ako 18 rokov!

Mená výhercov z diskrétnosti uvedieme len v skrátenom tvare.

1.cena
Toyz4Lovers Trigger Silicone Pinky Bollas (venušine guličky) z eshopu iSexshop.sk
Tango nohavičky s potlačou podľa želania od SuperTričko.sk

2.-6. cena
Tango nohavičky s potlačou podľa želania od SuperTričko.sk

[RF_CONTEST contest=’7540′]

Ako zvýšiť šancu na výhru?

Získaj všetky bonusové body ktoré súťaž ponúka (odpoveď na otázku, registrácia, návšteva stránky, Facebook lajk a pod.) Najviac bodov, ak si šikovný, ponúka práve “Zdieľaj za bonus”. Prostredníctvom vygenerovanej, unikátnej adresy získaš bonusové body za každého kto sa cez tvoju adresu prihlási do súťaže. Adresu môžeš zdieľať na sociálnych sieťach alebo prostredníctvom emailu (nie SPAM!). Preto neváhaj, zdieľaj a získaj bonusové body!

Pravidlá súťaže

1. Prihlás sa do súťaže kliknutím na „Vstup do súťaže“

2. Uveď svoju e-mailovú adresu a meno. Na email ťa budeme kontaktovať v prípade výhry v súťaži.

3. Zvýšiť šancu na výhru môžeš pomocou „Bonusových bodov“ ktoré môžeš získať návštevou partnerskej stránky, facebooku alebo zdieľaním.

4. Bonus za zdieľanie získaš skopírovaním adresy na konci aplikácie. Rozpošli ju priateľom alebo zdieľaj na Facebooku, Twitteri a pod. Každý, kto príde cez túto adresu, ti pridáva jeden bod do súťaže a zvyšuje tvoju šancu vyhrať.

5. Súťaž trvá do 30.11.2017, 24:00.

6. Víťaz bude vyžrebovaný aplikáciu náhodne. Získaj čo najviac bonusových bodov, čím zvýšiš šancu na výhru.

7. Víťaza uverejníme do 24hod.

8. Víťaz bude kontaktovaný na emailovú adresu, ktorú zadal, kde následne odošle svoje kontaktné údaje.